Volvosteget –
ta klivet in i industrin

Volvosteget är utbildning och jobb i ett år, för dig mellan 18 och 23 år. Under året på Volvo får du en gedigen yrkesutbildning, handledning och praktik, samtidigt som du jobbar och får lön. En grym erfarenhet inför framtiden!


Var med och bygg en hållbar värld

När du går Volvosteget jobbar du på någon av våra fabriker runt om i Sverige där vi tillverkar världsledande lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer. En spännande miljö där innovation, kamratskap och utvecklingsmöjligheter ger dig en fantastisk start på din karriär. Du kliver ombord i en spännande tid när vår industri ställer om för elektrifiering och gör stora teknikskiften för framtiden.


Jobba praktiskt i en framtidsbransch

Ett år på Volvosteget är en attraktiv rad på ditt CV som visar att du gått igenom en kvalificerad yrkesutbildning. Ditt utbildningscertifikat kan vara precis den biljett du behöver för att gå vidare inom Volvo, öppna dörren till andra industrier eller kanske rentav ta dig ut i världen. Och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av industrijobb eller kunskaper om teknik. Bara kom som du är, resten lär vi dig. Ansök till Volvosteget!

Volvosteget ger dig:

  • jobb och utbildning i ett år
  • lön på 20 069 kronor i månaden
  • 12 veckor teori och 35 veckor praktik
  • 2 000 kr i friskvårdsbidrag
  • betald semester
  • utbildningscertifikat för industrijobb

Volvo är…

…globalt –
hej världen!

…stort –
massor av möjligheter

…tryggt –
svenskt industriföretag från 1927