Ansökan

Ansökan till Volvosteger är stängd för denna gången.

Sök till Braås, Skövde och Umeå!

Det går fortfarande att söka till Braås, Skövde och Umeå fram till fredag den 5 september!

Ansökan stängd till Arvika, Borås, Eskilstuna, Flen, Göteborg, Hallsberg, Köping och Vara

Nu har ansökningstiden till Volvosteget 2014-15 gått ut och man kan inte registrera någon ny ansökan. Undantag är orterna Braås, Skövde och Umeå som man kan söka till fram till midnatt fredag 5 september.

Om man går vidare i rekryteringsprocessen får man först göra en videointervju och får då ett mail från Volvo Group Recruitment med en länk till verktyget i början/mitten av september. Går man sedan vidare till nästa steg blir man kallad till personlig intervju på den fabrik/anläggning man har sökt till. Dessa intervjuer kommer hållas i mitten/slutet av september. Alla kandidater, oavsett om man går vidare eller ej, får besked i mitten/slutet av oktober. Utbildningen startar den 3 november (v. 45), 2014.

Kom ihåg att gilla oss på Facebook så du får ta del av nya filmer, inlägg och annat intressant som händer på Volvosteget. Följ oss gärna också på Instagram och Twitter!

Sök här till Braås, Skövde och Umeå

Braås
Skövde
Umeå

VIKTIGT: För att ansökan skall vara fullständig behöver du bifoga en kopia på gymnasiebetyg samt ett aktuellt intyg från Arbetsförmedlingen om att du är inskriven där (ett speciellt dokument som Arbetsförmedlingen utfärdar). Dessa laddar du upp under ”Bilagor” i din profil när du fyller i din ansökan. Se till att ha dessa filer redo för uppladdning i din dator innan du sätter igång! Har du inte tillgång till en scanner går det alldeles utmärkt att ta en bild på dessa med en vanlig kamera eller smartphone. Systemet tillåter de flesta filformat.